FAQ

FAQ

Страницата FAQ или Често задавни въпроси е направена, за да даде отговори на въпроси, които най-вероятно си задавате. Постарали сме се да обобщим най-често задавните ни въпроси, но не се колебайте да се свържете с нас, ако не намерите отговор на някой ваш въпрос.

– Бижутата са златни или позлатени? Нашите бижута са позлатени и посребрени. Единствено верижките за колиетата са изцяло сребърни и след това са позлатени.


– Наистина ли използване истински цветя за направата на продуктите? Да, отглеждаме си ги сами.


– Какво е качеството на златното покритие и колко карата е? Златото е с най-високото 24К качество и е внос от Италия.


– Какво е качеството на сребърното покритие? Среброто е с най-високо качество с проба 0.999 и е внос от Италия.


– Достатъчно здрави ли са колиетата? Всички бижута са тествани за издръжливост и резултати са показали, че при нормална употреба те са не по-малко издръжливи от всички останали бижута. Разбира се, ако се натиснат силно или ударят силно е възможно да се повредят.


– Тежат ли бижутата? Всяко бижу е с различен грамаж, индивидуалност и природна даденост.


– В България ли се правят или са вносни? Всички продукти се изработват от български майстори. Изключение са нашите луксозни стъкленици, които не могат да бъдат изработени у нас и затова са внос от Китай и сребърните верижки на колиетата, които са внос от Италия.


– Ръчна изработка ли са артикулите? Да, нашите продукти са изцяло ръчно изработени като за направата на всеки артикул са необходими над 100 различни процеса, за да се постигне желания ефект.


– Какъв е срокът за доставка? При налични артикули срокът за България е до два работни дни. Изпращаме поръчката най-късно на следващия ден, а куриерите доставят в рамките един работен ден.


– Възможно ли е да персонализирам някой от артикулите? Възможно е. Освен поименните сертификати и ръчно рисувани картички предлагаме и специална услуга за персонализирани подаръци. Изгледайте това видео, за да се запознаете с услугата.


– Подходящи ли са продуктите за подарък? Да, всеки продукти е замислен като подарък. По-същественото е подаръкът да се “облече” с правилно подбрано послание, съобразено с човека и обстоятелствата. Тогава желаният ефект е постигнат и вие сте избрали правилния подарък